Toimitus- ja palautusehdot

YLEISTÄ

Nämä toimitus- ja palautusehdot koskevat Even Kierrätysmuotia -verkkokauppaa osoitteessa www.kierratysmuotia.fi.

Kierratysmuotia -verkkokauppa on Even Kierrätysmuotia toiminimen tarjoama kauppa, joka on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, viikon kaikkina päivinä.

Even Kierrätysmuotia ei vastaa verkkopalvelun ongelmista, jotka johtuvat käyttäjän omasta tietoliikenneyhteydestä tai hänen käyttämästään tietokoneesta. Verkkopalvelu on optimoitu toimimaan yleisimmillä selaimilla ja älylaitteilla. Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %. Verkkokauppa markkinoi tuotteita pelkästään Suomen alueella.

TOIMITUKSET

Toimitamme vain Postin toimituksella. Toimitamme tilatut tuotteet mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisesta, tähän menee 2-5 arkipäivää. Pakkaus- ja toimituskulut ovat 7€ / tilaus. Pientoimituskulut, jotka lisätään kirjeeseen sopivan tuotteen hintaan on 4€ / tilaus.

Muista toimitustavoista, ota yhteyttä info(@)kierratysmuotia.fi tai puh 040 3783565.

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei täytä palautusehtoja. Noutamatta jätetystä lähetyksestä veloitamme asiakkaalta 15 €/ tilaus, joka kattaa meille aiheutuneet toimituskulut. Alkuperäistä lähetyskulua ei myöskään hyvitetä.

Even Kierrätysmuotia ei vastaa vahingoista tai viivästyksistä, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta ylivoimaisesta esteestä, jota se ei olisi voinut kohtuudella ennakoida, tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Tällaiseksi esteeksi katsotaan mm. tuonti- ja vientikiellot, työtaistelutoimenpiteet, viranomaisten päätökset, henkilökunnan sairastuminen tai henkilöstöön liittyvät ongelmat, viivästyneet tuotetoimitukset tavarantoimittajiltamme, häiriöt kuljetuksissa, sota, luonnonmullistukset tai muu vastaava seikka. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kaksi kuukautta, on sekä sinulla että Even Kierrätysmuotia toiminimellä oikeus purkaa etämyyntisopimus ilman vahingonkorvaus- tai muita seuraamuksia.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Haluamme, että tilaat verkkokaupastamme tuotteita, joita varmasti tulet käyttämään ja jotka sopivat sinulle. Räätälöidyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, muuta kuin siinä tapauksessa, että tuotteessa on virhe tai se ei vastaa kuvausta.

Annamme jokaisessa vaatteesta vaatteen mitat. Vertaa niitä omaan vastaavaan vaatteeseen, jotta vaate sopii sinulle.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja myyntikelpoinen. Palautettavat tuotteet tulee lähettää Even Kierrätysmuotiin viimeistään 14 vrk kuluessa sen vastaanottamisesta. Liitäthän palautuksen mukaan alkuperäisessä tilauksessa tulleen lähetyslistan. Käsittelemme palautuksen kolmen arkipäivän sisällä niiden saavuttua varastollemme. Turvallisen palautuksen takaamiseksi hyvitys suoritetaan Paytrail-maksupalvelun kautta. Raha palautetaan sille tilille/maksutavalle, jolla alkuperäinen tilaus on tehty. Hyvitämme sinulle palautettavien tuotteiden hinnan. Huomaathan, että alkuperäistä lähetyskulua ei hyvitetä.

Voit vaihtaa tuotteen toiseen saatavuustilanteen mukaan. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, laitathan meille sähköpostia osoitteeseen info(at)kierratysmuotia.fi.

Jos vastaanottamasi tuote on viallinen ja haluat palauttaa tuotteen / vaihtaa sen toiseen, otathan meihin ensin yhteyttä sähköpostitse info(at)kierratysmuotia.fi.

PALAUTUS POSTIN KAUTTA

Vie palautettava paketti haluamaasi Postin toimipisteeseen. Saat palautusosoitteen soittamalla numeroon 040 3783565 tai lähettämällä sähköpostia info(@)kierratysmuotia.fi.

MAKSUTAVAT

Pankki ja luottokortit

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 740100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Paytrail Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin. HUOM. kun maksu on suoritettu verkkopankin sivuilla, käyttäjän tulee palata verkkopankin ohjeiden mukaisesti Kierratysmuotia sivuille, jotta tilaus aktivoituu.

ASIAKASTIEDOT

Antamanne asiakastiedot ovat ainoastaan Even Kierrätysmuotian ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon, eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Eri maksutavoissa kysyttävät maksutiedot tallentuvat ainoastaan pankille tai luottoyhtiölle, ei Even Kierrätysmuotialle, eikä kenellekään muulle kolmannelle osapuolelle.

Tilauksen tekeminen yksityishenkilönä Kierratysmuotia verkkokaupassa ei edellytä rekisteröitymistä. Keräämme tilauksen yhteydessä asiakkaalta tarvittavat henkilötiedot tilauksen toteuttamiseksi. Käyttäjä voi valita vastaanottaako tarjouksia sähköpostitse.

Tästä näet tietosuojaselosteemme.

MUUTOKSET

Eve Kierrätysmuotia varaa itselleen oikeuden muuttaa verkkopalvelua parhaaksi katsomallaan tavalla. Tämä koskee myös tarjolla olevien tuotteiden hintoja sekä toimituskuluja. Käyttäessään verkkopalvelua, käyttäjä hyväksyy nämä toimitus- ja palautusehdot.

Lisäkysymyksiä? Ota yhteyttä: info (at) kierratysmuotia.fi

Päivitetty viimeksi 2.10.2023