Puserot, Paidat ja Topit

 

 

Tervetuloa tutustumaan Puserot, Paidat ja Topit -osastoon, jossa jokainen vaate on valmistettu Suomessa kierrätetyistä tekstiileistä. Tämä ainutlaatuinen valikoima tarjoaa puseroita, paitoja ja topeja, jotka eivät ainoastaan kunnioita ympäristöä vaan myös henkivät yksilöllisyyttä – näitä uniikkeja vaatekappaleita et löydä mistään muualta.

Materiaalivalinnoissamme ei ole rajoituksia, sillä taivas on ainoa rajamme. Voimme luoda puseron tai paidan monista erilaisista kuoseista tai ommella sen yksinkertaisesti näyttävästä kankaasta.

Kangaspusero tai paita on päivittäinen vaate, joka sopii moniin eri tilanteisiin – arkeen ja juhlaan, työhön ja rentoon vapaa-aikaan. Nämä vaatteet eivät ainoastaan tee sinusta tyylikästä, vaan myös osallistut kestävään ja vastuulliseen muodin kulutukseen.

Haluatko puseron tai paidan omien mittojesi mukaan ja valmistettuna omista kankaistasi tai kierrätystekstiileistä? Se on mahdollista! Tee tilaus jo tänään ja omista uniikki, ympäristöystävällinen vaatekappale, joka kertoo tarinaa ja istuu täydellisesti juuri sinulle.

Voit tehdä tilauksen TÄSTÄ– astu rohkeasti kestävän muodin maailmaan!

 

Näytetään kaikki 6 tulosta