Kierrätysmuotia Liehukemekot

(1 tuotearvio)

75.00

Huomaa, räätälöidyillä vaatteilla ei ole vaihto- eikä palaustusoikeutta muuta kuin siinä tapauksessa, että vaatteessa on virhe tai se ei vastaa kuvausta.

 

Hanki tämä viehättävä liehukemekko, yksi tai kaksi kappaletta. Se sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan.

 

1 varastossa

Kuvaus

Kierrätysmuotia Liehukemekot!

Kuvittele luovasi tyyliäsi liehukemekoilla – yksin tai rohkeasti kaksin. Jos valitset kaksi mekkoa, päällimmäinen on hieman pienempi ja lyhyempi, ja siihen voidaan  lisätä tyylikäs tasku.

Liehukemekon kaula-aukko on pyöreä ja sen kainalo on tiputettu alas lähelle vyötäröä. Mekon alla käytetään puseroa tai paitaa.

Mekon helma levenee dramaattisesti, ja sivuissa on halkiot, jotka antavat sille modernin ilmeen. Liehukemekko on suunniteltu erityisesti 170–180 cm pitkille ja L – XXL – kokoisille naisille.

Kankaan on oltava 150cm – 160cm leveätä ja sitä tarvitaan kaksi pituutta. Vaikeasti ommeltava kangas voi nostaa mekon hintaa.

Lähetä kankaasi mukana tai tämän sivun lomakkeella seuraavat  mitat:

  • hartian leveys, mitta a, mallimekossa 39cm
  • mekon pituus, mitta b, mallimekossa 117cm
  •  oma pituutesi ja vaatekokosi (S, M, L, XL, XXL, 3XL)

Voit kysyä kankaasi riittämisestä ja kaikesta muusta  sähköpostilla eve@kierratysmuotia.fi, tekstiviestillä tai WhatsAppissa numero 040 3783565 .

Haluatko ostaa jonkun näistä mallimekoista?

Valmiit Kierrätysmuotia Liehukemekot löytyvät TÄÄLTÄ.

1 arvio tuotteelle Kierrätysmuotia Liehukemekot

  1. Milja

    Liehukemekko on kiva pulleuden piilottaja 😅. Ihana, rento vaate, joka sopii moneen tilaisuuteen. Mulla on tällaisia kaksi. Toinen on sinisestä nokkoskankaasta ja toinen kukallisesta, kevyestä viskoosista. Käytän farkkujen tai legginsien kanssa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *