Kierrätysmuotia Sivutaskupaita

56.00

Huomaa, räätälöidyillä vaatteilla ei ole vaihto- eikä palaustusoikeutta muuta kuin siinä tapauksessa, että vaatteessa on virhe tai se ei vastaa kuvausta.

 

 

1 varastossa

Kuvaus

Kirjava Kierrätysmuotia Sivutaskupaita  ja Kalligrafin sivutaskupaita on ommeltu kierrätetyistä puuvillaverhoista.  Vihreä paita on pellavaa. Paidan materiaaliksi sopii  mikä tahansa luonnonkuitu- tai sekoitekangas.   Vaikeasti ommeltava kangas voi nostaa paidan hintaa.

Voit tilata sivutaskupaidan omien mittojesi mukaan.  Mallipaita on kokoa XL – XXL. Mitoitus on oltava reilu, koska paidassa ei ole muotolaskoksia, eikä materiaali jousta.

Tähän sivutaskupaitaan tarvitaan kangasta 2 x valmiin paidan pituus + 10cm,  Kankaan pitää olla yli 120cm leveää.   Voit kysyä kankaasi riittämisestä ja kaikesta muusta  sähköpostilla eve@kierratysmuotia.fi, tekstiviestillä tai WhatsAppissa numero 040 3783565 .

Kainalon leikkaus on syvä, joten tämän paidan alla on käytettävä esim t-paitaa.

Lähetä kankaasi mukana tai tämän sivun lomakkeella seuraavat valmiin paidan mitat:

  • hartian leveys, mitta a, mallipaidassa 40cm
  • paidan leveys helmasta, mitta b, mallipaidassa 136cm
  • paidan  pituus, mitta c, mallipaidassa 84cm
  •  oma kokosi (S, M, L, XL, XXL, 3XL) ja pituutesi

Jos mittojen ottaminen ei onnistu, voit lähettää kankaan mukana itsellesi sopivan paidan tai puseron. Se palautetaan tilaamasi paidan mukana. 

Voit kysyä kankaasi riittämisestä ja kaikesta muusta  sähköpostilla eve@kierratysmuotia.fi, tekstiviestillä tai WhatsAppissa numero 040 3783565 .

Valitse tämä upea Kierrätysmuotia Sivutaskupaita, teet vastuullisen valinnan muodin saralla. Liity mukaan kestävään muotiin ja tilaa omasi jo tänään.

Haluatko ostaa mallipaidan? Ne ovat myynnissä TÄÄLLÄ.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kierrätysmuotia Sivutaskupaita”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *